CÉRVOLES BLANC

Intensitat, profunditat
i untuositat

Macabeu i chardonnay

Fermentació i 8 mesos de criança en bota.
Denominació d’Origen Costers del Segre, Les Garrigues.

El terrer més accentuat es destil·la en el Cérvoles Blanc amb una mineralitat, un volum i una acidesa notablement remarcats. Maduracions tardanes, amb graduacions i baixos Ph ens ofereixen un blanc únic amb elevades magnituds fenòliques. Fruita exòtica, pastisseria i increïbles contrastos constantment presents en aquest capdavanter.

Dues parcel·les de Macabeu (Finca Cametes) i Chardonnay (Finca Oliveres) defineixen el seu assemblatge.

Fermentació i criança sobre lies en foudre de 3.000L (macabeu) i botes noves de roure francès (Saury, Dargaud & Jaegle i Berthomieu) amb battonage periòdic modelen el seu perfil, 225L i 600L.

Viticultura de muntanya a una altitud entre els 700 i els 800 metres als peus de la Serra de la Llena, frontera natural amb la comarca d’El Priorat i la Serra del Montsant, en una zona de contrast entre el clima mediterrani i el continental, de baixa pluviometria, amb vents suaus que garanteixen la sanitat vegetal de les vinyes. Sòls de bona retenció hídrica amb abundants graves i de textura franca-argilenca idonis per a una viticultura de qualitat. L’altitud de les vinyes i les nits fresques de Les Garrigues incrementen el gruix de les pells afavorint la concentració d’antocians i tannins alhora que accentua l’acidesa i així la seva frescor.

Membre de Grandes Pagos de España des de 2002.

En producció ecològica i adherit al programa de Sostenibilitat de Costers del Segre.

Premis i reconeixements:

  • Peñín: Cérvoles Blanc 2014 91 punts. Cérvoles Blanc 2016 91 punts.
  • Gourmet: Cérvoles Blanc 2014 92 punts.
  • Vinari: Millor vi blanc amb criança 2018. Millor vi DO Costers del Segre.
Scroll to Top