CÉRVOLES NEGRE

Potència, amplitud i
elegància

Garnatxa negra, ull de llebre, syrah i cabernet sauvignon.

12 mesos de criança en bota.

Denominació d’Origen Costers del Segre, Les Garrigues.

Diverses parcel·les (Gravera, Txel i Sorts Vell) dibuixen el paisatge muntanyenc que conforma aquest mosaic de vinyes. Diferents orientacions i altituds que otorguen el potencial d’aconseguir unes maduracions òptimes, mantenint sempre una frescor rellevant en els raïms.

Maceracions en fred al celler garanteixen la càrrega afruitada que serà equilibrada amb una criança en tonneau de 4.000L (garnatxa) i botes noves de roure francès de les més diverses boteries (Radoux, Dargaud & Jaegle, Saury…) per conferir un potencial de guarda al vi alhora que un perfil sempre elegant per ser gaudit des del seu embotellat.

Viticultura de muntanya a una altitud entre els 700 i els 800 metres als peus de la Serra de la Llena, frontera natural amb la comarca d’El Priorat i la Serra del Montsant. Zona de contrast entre el clima mediterrani i el continental, de baixa pluviometria, amb vents suaus que garanteixen la sanitat vegetal de les vinyes. Sòls de bona retenció hídrica amb abundants graves i de textura franca-argilenca idònis per a una viticultura de qualitat. L’altitud de les vinyes i les nits fresques de Les Garrigues incrementen el gruix de les pells afavorint la concentració d’antocians i tannins alhora que accentuen l’acidesa i així la seva frescor.

Membre de Grandes Pagos de España des de 2002.

En producció ecològica i adherit al programa de Sostenibilitat de Costers del Segre.

Premis i reconeixements:

  • Peñín: Cérvoles Negre 2009 90 punts. Cérvoles Negre 2014 90 punts. Cérvoles Negre 2015 91 punts.
  • Gourmet: Cérvoles Negre 2012 93 punts.
Scroll to Top